Lees de laatste Covid-19 maatregelen

EVERYTHING BEGINS AT THE OTHER SIDE OF FEAR

Deze apps moet je hebben als je op reis gaat

1. Polarsteps
Met deze app kun je een soort reisblogs delen. De app tracked je route en geeft je de optie om foto’s en tekst toe te voegen aan de plekken waar je bent geweest. Ook kunnen mensen je volgen en kun je zien hoeveel KM je hebt afgelegd. Na afloop kun je kiezen om een fotoboek te laten drukken van jouw reis. Hoe leuk!

2. maps.me
Met maps.me kun je kaarten downloaden van het land waar jij naar toe gaat om deze offline te gebruiken. Zo kun je altijd je weg vinden, ook wanneer je geen data hebt. Ook kun je je favoriete plekken toevoegen aan de map, of je reisroute zodat je altijd weet waar je naar toe gaat!

3. Currency
Omdat veel landen hun eigen betaalvaluta hebben is het ook handig om te weten wat je nou eigenlijk betaald. Met de Currency app kun je altijd snel even invoeren hoeveel euro je nou eigenlijk betaald voor dat taxi ritje.

4. Translate
We gaan er een beetje vanuit dat je niet de taal spreekt van het land waar je naar toe wilt, daarom is het handig om jouw translate app ready te hebben zodat je ook met de mensen kan communiceren die geen engels spreken! Het wordt altijd super gewaardeerd als je een paar woordjes uit hun taal spreekt.

5. Skyscanner
De place to be voor vliegtickets!

6. Hostelworld
Deze app geeft je een overzicht van de hostels all over the world!

7. booking.com
Wil je niet persee in hostels slapen, maar ook hotels of homestay tot je beschikking hebben? Download dan de booking.com app. Hier kun je ook voor kortingen sparen en zelfs terug krijgen wanneer vrienden van jou ook een hotel boeken via jouw link.

more travelblues om te lezen

SLAPEN IN EEN DORM, DIT HEB JE NODIG

SLAPEN IN EEN DORM, DIT HEB JE NODIG

Slapen in een Dorm aka hostel is iets wat zeker aan te raden is wanneer je solo reist. Maar wat ...

DENK AAN DEZE DINGEN BIJ HET BOEKEN VAN EEN HOSTEL

ZO VIND JE EEN GOED HOSTEL

Denk aan deze dingen bij het boeken van een hostel! Een hostel boeken is geen rocketsience, dat zeker niet. Maar wanneer ...

NEEM DIT MEE VOOR IN HET VLIEGTUIG

NEEM DIT MEE VOOR IN HET VLIEGTUIG

Denk aan deze dingen wanneer je gaat vliegen!  We beginnen maar gelijk met het belangrijkste.. Je paspoort! Geloof het of ...

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Je krijgt een kortingscode per e-mail toegestuurd die eenmalig te gebruiken is. Je e-mail wordt gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Je droom is verstuurd

Je product is toegevoegd aan je backpack

Je droom is toegevoegd aan je backpack