Lees de laatste Covid-19 maatregelen

EVERYTHING BEGINS AT THE OTHER SIDE OF FEAR

Disclaimer & copyright

Website disclaimer

Bij The Other Side streven we altijd naar een website die 100% up to date is. Echter is The Other Side niet verantwoordelijk voor typografische fouten, ontbrekende updates, prijswijzigingen, systeemcrashes, virussen, programmeerfouten en andere fouten op deze website inclusief de subdomeinen.

Copyright

The Other Side behoudt alle rechten op alle inhoud van deze website. Het is niet toegestaan om materiaal van deze website te gebruiken of te reproduceren zonder schriftelijke toestemming van The Other Side. Onder materiaal vallen logo´s, afbeeldingen, tekst, videomateriaal, illustraties, kaarten en alle andere content. Wel is het toegestaan om materiaal te printen of downloaden voor privégebruik. Commercieel gebruik hiervan is niet toegestaan. Alle intellectuele eigendomsrechten moeten worden nageleefd. The Other Side zal juridische bijstand voor herstel en schadevergoeding aanvragen als de regels voor het gebruik van materialen worden verbroken.

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Je krijgt een kortingscode per e-mail toegestuurd die eenmalig te gebruiken is. Je e-mail wordt gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Je droom is verstuurd

Je product is toegevoegd aan je backpack

Je droom is toegevoegd aan je backpack