Lees de laatste Covid-19 maatregelen

EVERYTHING BEGINS AT THE OTHER SIDE OF FEAR

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact op via het formulier op de contact pagina.

Nee wij bieden geen vliegtickets aan. Wij kunnen je wel adviseren in wat voor vliegticket je kunt kopen en waar je dat het beste kunt doen.

Wij houden zo goed mogelijk de updates in de gaten zodat wij jouw precies kunnen vertellen waar je wel en niet naar toe kunt reizen. Omdat dit dagelijks kan veranderen krijg je alleen die updates wanneer je een reis pakket hebt geboekt, zodat dit aansluit op jouw reis.

Ja dat kan zeker. Via de ‘plan jouw reis’ pagina kun je invullen waar jij graag naar toe zou willen gaan. Wij nemen dan contact met je op om te bespreken wat je graag zou willen.

Dat is geen probleem, wij helpen jou om de stap te zetten in het onbekende. Wij zullen routes, activiteiten, informatie, handige tips&tricks en accomodaties voor je verzamelen zodat jij daar niet over na hoeft te denken. Het enige wat jij dan nog moet doen is genieten van alle mooie dingen en avonturen die je te wachten staan.

Omdat wij de reis plannen zonder vliegtickets kun je deze later altijd nog gebruiken. Je krijgt na het boeken van een reispakket  en een persoonlijk gesprek een op maat gemaakte reisroute. Deze route kun je altijd gebruiken. Boek je dit vandaag en wil je volgend jaar pas gaan, is dit geen probleem. Je zit niet vast aan bepaalde data.

Nadat wij jouw aanvraag hebben ontvangen nemen wij persoonlijk contact met je op om de reis te bespreken zodat er geen onduidelijkheid is. Nadat wij jou persoonlijk hebben gesproken gaan wij aan de slag met informatie zoeken om jouw zo goed mogelijk te helpen op de plek waar jij naar toe wilt.

Omdat wij de pakketten op maat voor je maken, ontvang je deze na 7 werkdagen in je mail. De 7 werkdagen gaan in nadat wij persoonlijk contact met je hebben opgenomen.

Mocht je een reis pakket hebben aangekocht, en hebben wij daar nog geen contact over opgenomen is het mogelijk dat je je geld terug krijgt. Zodra wij een concreet plan hebben gemaakt en al informatie hebt ontvangen is dit niet meer mogelijk.

Wij streven er naar om binnen 1 werk week jouw aankoopbedrag terug te storten.

Betalingen

Het bedrag wordt op het moment dat je bestelling wordt verzonden, op je creditcard of debitcard in rekening gebracht. We accepteren of verzenden je bestelling pas als de uitgever van je creditcard of debitcard het gebruik van de kaart voor de bestelde producten heeft goedgekeurd.

Ja. Je kunt zonder zorgen bij ons winkelen, aangezien we er alles aan doen om de veiligheid van je aankopen en persoonlijke gegevens te garanderen.

We streven ernaar om onze website veilig te houden en fraude te voorkomen. Alle creditcard- en debitcardtransacties op deze website worden verwerkt door “Worldpay (UK) Limited en de bijbehorende groepsmaatschappijen”. Dit is een veilige online betaalmethode die informatie met betrekking tot je betalingsgegevens in een veilige omgeving vasthoudt en verwerkt.

Je kaart kan om een van de onderstaande redenen zijn afgewezen:

  • Je kaart is vervallen. Controleer of je kaart nog steeds geldig is.
  • Je kredietlimiet is bereikt. Neem contact op met je creditcardmaatschappij om te controleren of je je geautoriseerde aankooplimiet hebt overschreden.
  • Het is mogelijk dat je gegevens verkeerd hebt ingevuld. Controleer of je de verplichte velden juist hebt ingevuld. 

Als geen van deze redenen op jou van toepassing is, helpen we je graag verder.  Neem Hier contact op met ons klantenserviceteam.

LEVERINGEN

We doen ons uiterste best om bestellingen binnen één werkdag te verwerken.  Leveringen vinden van maandag t/m vrijdag plaats tijdens normale werkuren, met uitzondering van weekenden en feestdagen. Bestellingen die voor 11.59 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden; bestellingen die na dit tijdstip worden geplaatst, worden de volgende dag verzonden.  Aangegeven leveringstijden worden geschat vanaf het moment van verzending van de bestelling.

Standaard: 2 tot 4 werkdagen

Afhaalpunt: 2 tot 4 werkdagen

Expresszending: 24 tot 48 uur

Tijdens de uitverkoop kan het verwerken van bestellingen langer duren. 

Verkrijgen van betalingsautorisatie kan het moment van verzending tot 7 dagen vertragen.

Raadpleeg de pagina Levering voor meer informatie.

Producten kunnen naar de volgende landen worden verzonden: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, de Republiek Ierland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Houd er rekening mee dat je je bestelling dient te plaatsen in de online winkel van het land waarnaar je je bestelling wilt verzenden.

Alle producten worden verzonden vanuit ons magazijn in Rotterdam (Nederland)

De verzendkosten van je bestelling zijn afhankelijk van de verzendmethode die je selecteert.

Verzendkosten zijn inclusief btw en inclusief alle kosten met betrekking tot verzending van je bestelling naar het opgegeven adres.

Ga voor meer informatie, onder andere over kosten, naar de pagina Levering.

Ja, bestellingen kunnen naar een ander adres dan het factuuradres worden verzonden. Nadat je tijdens het plaatsen van je bestelling het verzendadres hebt ingevoerd, heb je de mogelijkheid om een ander factuuradres in te voeren. Houd er rekening mee dat het leveringsadres altijd binnen het land van de online winkel waarin je je bestelling hebt geplaatst, moet zijn.

We doen ons uiterste best om bestellingen binnen één werkdag te verwerken en daarom kunnen we het leveringsadres nadat je je bestelling hebt geplaatst, niet meer wijzigen. Neem als je vragen hebt Contact Met Ons op.

Klik Hier en voer je bestel-ID en de e-mailgegevens van je bestelling in of ga, als je een geregistreerd gebruiker bent, onder Mijn account naar je Bestelgeschiedenis.

Het kan nadat je de bevestigingse-mail hebt ontvangen 24 tot 48 uur duren voordat de bezorgdienst de traceerinformatie in het systeem heeft bijgewerkt. Probeer het als je op je traceercode klikt en er geen informatie beschikbaar is later nog eens.

BESTELLINGEN

Mocht je je bestelling willen wijzigen of annuleren raden wij aan om binnen 24 uur contact op te nemen met de klantenservice.

Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, krijg je van ons een mail met daarin een bevestiging van jouw bestelling.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, zul je alleen e-mails ontvangen over updates over jouw bestelling.

Waarschijnlijk is jouw bestelling geannuleerd omdat het product niet op voorraad is.

Wij raden je aan om binnen 24 uur contact op te nemen met de klantenservice.

Tijdens de laatste stap in het bestel proces, vindt je in je besteloverzicht een invulveld waar jij je code kan invullen.

Let's start planning your trip

Custom made

Bij dit pakket is vanaf €99,95 te bestellen. Jij geeft jouw wensen en voorkeuren door en wij regelen dit voor je. Dit kan van alles zijn!

I got this, but

Je krijg van ons een lijst met de meest toffe dingen die je daar kunt vinden. Geef ons jouw route door, dan geven wij door wat je daar allemaal kunt doen!

We got your backpack

Wij plannen jouw reis in 21 dagen zodat je alle hoogtepunten kan zien en op de tofste plekken komt. Wij maken een route voor je en geven je een lijst met de hostels die zich daar in de buurt bevinden.

Everything starts
on the other side of fear.

Wij zijn ready wanneer jij de sprong in het diepe maakt. We ondersteunen je bij de spannende momenten door ze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Wij helpen jou de eerste stap zetten in het mooie onbekende en laten je verliefd worden op solo reizen. Net zoals hoe wij verliefd zijn geworden op solo reizen. Ben jij ready om die sprong te maken?

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Je krijgt een kortingscode per e-mail toegestuurd die eenmalig te gebruiken is. Je e-mail wordt gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Je droom is verstuurd

Je product is toegevoegd aan je backpack

Je droom is toegevoegd aan je backpack