Lees de laatste Covid-19 maatregelen

EVERYTHING BEGINS AT THE OTHER SIDE OF FEAR

Everything begins at
the other side
Of fear

The Other Side is begonnen vanuit de grootste liefde voor reizen. En dan met name alleen. Solo backpacken. Iets waar enorm veel mensen een heel apart en vooral eng idee van hebben. Want als je alleen op reis bent, ‘dan ben je dus alleen.’

En daar willen wij verandering in brengen.

Wij willen je laten leven door je angsten opzij te zetten, in het diepe te springen en naar boven te zwemmen met het meest vrije gevoel wat je ooit zult ervaren. Want wij zijn er van overtuigd dat iedereen hier op welke manier dan ook baat bij heeft. Want hey, als je zo’n solo backpack reis in je eentje aankan, dan is al het andere toch een eitje?

Omdat de bedenker van The Other Side tevens vormgever is kon ze twee passies samenvoegen en is dit concept ontstaan. Maar The Other Side is niet alleen voor mensen die willen reizen. Wij gaan nog veel verder. Wij willen je laten zien dat die angst tussen je oren zit en dat alles waar je naar verlangt zich aan de andere kant van angst bevindt.

Dus wij zijn hier om je te pushen om te gaan voor die droom waarvan je innerlijke vuur gaat branden en je tegelijkertijd je angstzweet van je voorhoofd moet vegen.

Laten we groot blijven dromen en kiezen voor onbekende paden die ons gaan brengen naar waar je nooit had van durven dromen.

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Je krijgt een kortingscode per e-mail toegestuurd die eenmalig te gebruiken is. Je e-mail wordt gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Je droom is verstuurd

Je product is toegevoegd aan je backpack

Je droom is toegevoegd aan je backpack