Lees de laatste Covid-19 maatregelen

EVERYTHING BEGINS AT THE OTHER SIDE OF FEAR

Lets start
planning your trip

YES, LETS GO!

We weten hoe spannend het kan zijn om voor het eerst een solo reis te maken. Daarom hebben wij uit ervaring een aantal pakketten samen gesteld die jou gaan helpen om de sprong in het diepen te wagen.

Let’s kickstart this trip

Wij plannen de eerste 5 dagen van je reis zodat je goed van start gaat. Wij maken een route voor je en geven je een lijst met de hostels die zich daar in de buurt bevinden.

Halfway there

Wij plannen de eerste 10 dagen van je reis zodat je goed van start gaat. Wij maken een route voor je en geven je een lijst met de hostels die zich daar in de buurt bevinden.

We got your backpack

Wij plannen jouw reis in 21 dagen zodat je alle hoogtepunten kan zien en op de tofste plekken komt. Wij maken een route voor je en geven je een lijst met de hostels die zich daar in de buurt bevinden.

I got this, but

Je krijg van ons een lijst met de meest toffe dingen die je daar kunt vinden. Geef ons jouw route door, dan geven wij door wat je daar allemaal kunt doen!

Custom made

Bij dit pakket is vanaf €99,95 te bestellen. Jij geeft jouw wensen en voorkeuren door en wij regelen dit voor je. Dit kan van alles zijn!

Let's go in style to the other side

waar zou je zijn,
Als niks je zou tegenhouden

Everything starts
on the other side of fear.

Wij zijn ready wanneer jij de sprong in het diepe maakt. We ondersteunen je bij de spannende momenten door ze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Wij helpen jou de eerste stap zetten in het mooie onbekende en laten je verliefd worden op solo reizen. Net zoals hoe wij verliefd zijn geworden op solo reizen. Ben jij ready om die sprong te maken?

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Je krijgt een kortingscode per e-mail toegestuurd die eenmalig te gebruiken is. Je e-mail wordt gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Je droom is verstuurd

Je product is toegevoegd aan je backpack

Je droom is toegevoegd aan je backpack