Lees de laatste Covid-19 maatregelen

EVERYTHING BEGINS AT THE OTHER SIDE OF FEAR

ZO VIND JE EEN GOED HOSTEL

Een hostel boeken is geen rocketsience, dat zeker niet. Maar wanneer je zeker wil weten of je een goed hostel boekt, komt er meer bij kijken dan het eerste de beste hostel boeken wat je tegen komt.

Om te beginnen ga je naar Hostelworld, booking.com. Hier kun je verschillende opties selecteren zoals verblijven in een homestay, een hostel of een privé kamer. Net wat jouw voorkeur is! 

Voor de echte onervaren reizigers raden we aan om een hostel te boeken. Omdat je hier meer mensen zult ontmoeten.

Hoe weet je zeker dat je een goed hostel hebt geboekt? 

Check altijd de recensies en vooral de meest recente. Zie je het woord ‘bedbug’ voorbij komen? Blijf dan zover mogelijk uit de buurt van dit hostel.  In de recensies kun je lezen of de laatste periode druk was, of dat het hostel leeg was en je dus niemand zult ontmoeten.

Check de foto’s. Kijk of er kluisjes op de foto’s staan, want naast dat het gezellig moet zijn moet je ook je spullen veilig weg kunnen stoppen op de momenten dat je niet in het hostel bent. (bijna altijd dus).

Check ook de omgeving van waar je hostel ligt! Het is leuk dat je een zwembad hebt, maar als je vervolgends een uur moet lopen naar alle hotspots valt dit ook weer tegen.

Wees niet te kritisch voor je nachtrust. Of eigenlijk, vergeet je nachtrust maar gewoon even helemaal. Want slapen in een hostel is dealen met minimaal 5 anderen die het licht aan doen snachts, mensen die aankomen of vertrekken, partyanimals die terug komen van een feestje of de mensen die het een leuk idee vinden om met hun familie te bellen!

Dit is niet altijd zo, en zeker ook niet allemaal tegelijk. Maar vaak wel één van deze dingen die voorkomt. Onze tip hiervoor: Oordopjes mee, slaapmasker op en blij zijn met de nachtrust die je kunt krijgen. 

We willen je zeker niet afschrikken, want slapen in een hostel is at the same time ook het leukste wat je kunt ervaren! Je maakt instant vrienden vanaf het moment dat je je bent ingecheckt en maakt avonturen mee met mensen die op dat moment als familie voelen. Dus f*ck die nachtrust, want in je hostel maak je meeste memories en friends for life! 

Hulp nodig bij het boeken van een hostel? Wij staan voor je klaar! 

more travelblues om te lezen

SLAPEN IN EEN DORM, DIT HEB JE NODIG

SLAPEN IN EEN DORM, DIT HEB JE NODIG

Slapen in een Dorm aka hostel is iets wat zeker aan te raden is wanneer je solo reist. Maar wat ...

NEEM DIT MEE VOOR IN HET VLIEGTUIG

NEEM DIT MEE VOOR IN HET VLIEGTUIG

Denk aan deze dingen wanneer je gaat vliegen!  We beginnen maar gelijk met het belangrijkste.. Je paspoort! Geloof het of ...

JENNY'S EERSTE SOLO REIS IN INDIA

JENNY'S EERSTE SOLO REIS IN INDIA (EN)

We met Jenny in Mexico, spend some days together and basically became best friends. We after met each other again ...

Krijg 10% korting op je eerste bestelling

Je krijgt een kortingscode per e-mail toegestuurd die eenmalig te gebruiken is. Je e-mail wordt gebruikt voor marketing doeleinden.

Cookies

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.

Je droom is verstuurd

Je product is toegevoegd aan je backpack

Je droom is toegevoegd aan je backpack